torsdag 19 juni 2008

Man ska ha husvagn...

God morgon!

Idag drar jag iväg på husvagnssemester! Hur svenskt låter inte det på en skala?
Kommer inte ha tillgång till någon dator så ni får klara er så gott ni kan utan nya blogginlägg under tiden.

ox,
Linda

måndag 16 juni 2008

Smyckeskrin

Häromdagen plockade jag fram mitt gamla smyckeskrin som jag fick när jag var bebis. Det har legat undanstoppat i en kartong längst ner i min garderob i evigheter.
Hur fint som helst och så spelar den en vacker liten melodi med.




Och inuti finns en liten ballerina.

Jordgubbste och tv-serier

Jag är fortfarande sjuk. Vaknade i morse av att jag inte kunde andas ordentligt. Orkar inte göra nånting förutom att dricka te. Jordgubbste med honung är något av det bästa som finns!
Jag fördriver tiden med att kolla på Skins och Kingdom Hospital. Jättebra serier båda två som jag verkligen tycker att ni borde se!

Jag MÅSTE bli frisk till på torsdag! Mitt imunförsvar är ett skämt, jag blir ju jämt sjuk.
Har massa hosta och måste dricka en vidrig hostmedicin med.

Nej, nu ska jag hämta mera te och så blir det väl ett till avsnitt av nån serie.

ox,
Linda

söndag 15 juni 2008

Time well spent

Tom Felton som spelar Draco Malfoy i Harry Potter-filmerna gjorde precis den här gråmulna dagen så otroligt mycket bättre!
Han låter som en underbar liten indiepojke och det gör mig så glad och det känns som om jag nyss fick en liten dos av solsken.


Var är den där regnbågen?

Jag åkte inte till Jesper igår, för jag har blivit sjuk igen. Var helt slut igår och hade världens huvudvärk. Usch, jag vill inte vara sjuk!
Hoppas att jag blir frisk till helgen i alla fall. För då ska jag med Jesper och hans föräldrar och campa ett tag. Vet inte hur länge vi blir borta men det ska bli kul! Får spendera massa tid med älsklingen, bara det är väl skäl nog till at det ska bli bra?

Det är de enda riktiga planerna jag har för sommaren insåg jag nu. Men det är rätt skönt det med. Jag skulle vilja åka långt bort i några veckor och bara ta det lugnt och varva ner. Vara ensam och ta itu med mig själv lite grann. Tror att jag skulle behöva det.
Jag kan se mig själv sitta på nån stor veranda nånstans, en såndär underbar stor amerikansk veranda, med en gitarr och massvis med bra böcker.
Men jag kommer antagligen ingenstans. Jag får klara mig ändå.

Samtidigt känner jag för att gå på konserter och festivaler. Känslan av att stå längst fram i publikvimlet och hoppa och skrika sig hes medans favoritbandet eller artisten står på scenen går nästan inte att förklara. Men jag har inga pengar så det blir dessvärre ingenting av det heller.
Egentligen borde jag ha skaffat ett sommarjobb, men eftersom vi ska flytta så hade det blivit alldeles för krångligt med sånt. Så nu får jag klara mig så gott jag kan i sommar på de pengar jag har sparat ihop.

Jaja, nu ska jag inte gnälla i bloggen mer. Skriver något mer intressant senare.

ox,
Linda

lördag 14 juni 2008

SOMMARLOV!

Första dagen på sommarlovet. Det låter så bra! Tyvärr är ju inte vädret det bästa. Jag tycker att solen kan titta fram lite och säga att nu är det sommarlov! Men nej då.
Ikväll kanske jag ska åka hem till Jesper, hoppas det i alla fall. Vet inte när, men han skulle ringa när han kom hem.

Nu ska jag duscha och försöka få ur tuperingen ur mitt hår. Det krävdes rätt mycket hårspray och fluff för att få till min frisyr jag hade i förrgår och igår.

ox,
Linda

Tovigt!

Men reslutatet blev bra.



fredag 13 juni 2008

STUDENT!

Igår var jag som sagt på min kusins student, det var helt otroligt roligt och härligt att se Kathrine så glad!


Jag var den första att möta henne är hon hade sprungit ut och tog henne sedan till bilen så hon fick åka runt och skrika halsen av sig. Efteråt var det studentkalas i flera timmar.
Senare på kvällen blev det inte Varberg, men Kinna en liten stund. Vi hämtade upp älsklingen på vägen med.
Vi kom hem vid ett nångång och somnade direkt.











ox,
Linda

torsdag 12 juni 2008

Förhoppningar och regnbågar

HEJSAN!
Jag var i skolan idag och det var trevligt. Vi hade bara en lektion så det var rätt lugnt. Jag passade på att låna hem massa böcker över sommaren och att städa ur mitt skåp.

Tidigare ikväll åkte jag och mamma hem till mina kära kusin Kathrine för att hjälpa henne lite inför morgondagen. Då tar hon nämligen studenten!
Ska för en gångs skull ta med mig min kamera och ta massa kort.
De fick en långväga gäst ända från Trollhättan, nämligen Tim! Han sover där och är med imorgon. Riktigt kul att träffa honom!

Imorgon ska jag upp tidigt och göra mig i ording för att åka hem till Kathrine. Därifrån åker jag med hennes familj ner till skolan för att ta emot henne när hon springer ut. Sen ska vi på studentkalas såklart och på kvällen bär det av till Varberg.
Känner mig lite stressad, och nu måste jag förbereda de sista sakerna innan jag ska gå och lägga mig och försöka sova lite grann.

ox,
Linda

måndag 9 juni 2008

Piercingsmycken



Idag fick jag hem mina nya piercingsmycken jag hade beställt. Fina och det känns bra att äntligen ha smycken i rätt storlek i läppen.


En ring och en spiral blev det.








If I was a rich girl...

Just nu vill jag ha:

  • Rött läppstift från Lipfinity, mitt tog slut för ett tag sedan och jag måste ha nytt.
  • Parfym. Nån sommrig och fin i en vacker flaska.
  • Solglasögon, vill fortfarande ha hjärtformade. Och andra med, gärna i retrostil.
  • SJÖMANSKLÄNNING! Inget säger pop som en sjömansklänning. Jag har viljat ha en i evigheter. Tyvärr är alla jag hittar i fel storlek eller så ser de inte rätt ut. Säg till om ni vet vart jag kan hitta en?

ox,
Linda

söndag 8 juni 2008

I'm back!

Jag är så ledsen gör att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har varit helt borta med feber och sånt där.
Nu känner jag mig i alla fall lite bättre. Är bara lite förkyld och har ingen feber. Men jag ska inte till skolan imorgon, på tisdag hoppas jag i alla fall att jag kan gå dit! Det är ju sista veckan innan lovet och en del personer kanske jag inte kommer träffa så mycket i sommar.

Tänkte bara berätta att jag ska sköpa mig med bloggandet nu.
Ses snart!

ox,
Linda

onsdag 4 juni 2008

Sjuk

När jag vaknade i morse kände jag att allt inte var som det skulle. Min näsa kliade och min hals gjorde ont. Jag var förkyld.
Är det något jag verligen hatar så är det att vara förkyld! Det finns nästan inget som är värre.

Jag har fördrivit tiden med att dricka te och kolla på Ciderhusreglerna. Nu kollar jag runt på lite shoppingsidor för att försöka muntra upp mig själv.

Imorgon måste jag ta mig till skolan och vara med på en redovising, det är ett väldigt betygsavgörande arbete vi håller på med. Det där i natur/matte/datorkunskap som jag skrivit om innan. Tips på hur man bli bättre snabbare?

Skriver mer senare, nu ska jag gå ner och hämta lite mer te.

ox,
Linda

tisdag 3 juni 2008

Badat

Idag har jag tagit sommarens första dopp! Jag och mamma åkte ner till sjön med hundarna, det var rätt skönt i vattnet. Härligt nu när det är så varmt.



Det är sommar nu. Våren stannade inte länge alls, den var bara på genomresa. Jag tycker om våren och saknar den litegrann.
Snart är det sommarlov med. Nästa fredag för att vara exakt.
Jag har inga planer för sommaren alls.