måndag 22 december 2008

SNART!

Om ungefär 11 timmar bär det av till flygplatsen. Åh, vad det ska bli kul! Jag har packat färdigt och nu ska jag och Frida kolla på PS. I love you.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR,
Linda.

fredag 19 december 2008

Julavslutning

Idag hade vi julavslutning. Först satt vi i musiksalen och fikade med b-klassen sedan var det föreställning i Assbergsalen. Den var lite dryg tyvärr... :/

Men jag fick veta att jag vunnit min novelltävlingen i min klass. Otroligt oväntat! Fast de hade fått för sig att jag hette Sara. Konstgt, det finns inte äns någon Sara i våran klass.
Jag fattade inte att de menade mig förän Andreas puttade till mig och sa "Men det är ju du!"
Jag fick iaf ett presentkort på Skene bokhandel på 100 kr.

Sedan blev det kramkalas när alla skulle säga hejdå till varandra. Mysig och intressant dag!
Det ända som var tråkigt var att de inte hade satt in någon extra direktbuss hit till Holsljunga, så jag var tvungen att åka flera mil extra.

xoxo,
Linda

torsdag 18 december 2008

Underbart!

Jag bara älskar det här.





xoxo,
Linda

måndag 15 december 2008

Måndag.

Idag är jag i skolan. Jag sitter faktiskt i datorsalen. Det brukar jag inte göra, men Andreas kidnappade mig och släpade med mig hit. Jag hade inte mycket till val kan man säga. Fast nu fick jag ju i och för sig tillfälle att uppdatera bloggen.

Om en liten stund ska jag ha journalistik. Ska jag vara ärlig så känner jag mig inte så pepp inför lektionen. Jag är trött och fryser, det är äckligt kallt här.
eller int!!//ANdreas

Ja, han fryser inte. Bah...

Efter skolan ska jag träffa mamma och så ska vi kolla lite i affärer och jag ska gå till frisören och klippa min lugg.

xoxo,
Linda

lördag 13 december 2008

I need some sleep. I can't go on like this.




En del nätter kan jag bara inte sova. Då gömmer jag mig under täcket och tittar på vänner.
xoxo,
Linda

torsdag 11 december 2008

Kurvig..?


Överallt blir vi överösta med bantningstips och tv-program som "Du är vad du äter" där Anna Skipper klappar folk på magen och säger åt dem att de ska banta.
Det är inte konstigt att kroppsbilden är förvrängd hos nästan varenda människa.

Den 19-åriga modellen Daisy Lowe är Marc Jacobs nya ansike utåt. Hennes "kurviga och hälsosamma" kropp har hyllats som ett bevis på att size zero-trenden är på väg att dö ut.
Sanningen är att Daisy inte alls är kurvig. Hon är precis lika smal som alla andra modeller, hennes 178 cm i längd är inte det enda mått som stämmer överens med hennes kollegors.
Jag sätter redan oerhörd press på mig själv, så att Daisy betraktas som både normal och kurvig får mig att vilja gå och gömma mig på något mörkt ställe och aldrig någonsin visa mig ute igen.


xoxo,
Linda

Nerd glasses

Foto: .noflickr

Såna här stora fina glasögon vill jag ha. Jag ser rätt dåligt på långt håll och då kan ju glasögon vara en rätt bra grej att ha på lektioner och sånt.
Men jag har letat runt i flera glasögon affärer och kan inte hitta några som jag vill ha.

xoxo,
Linda

onsdag 10 december 2008

Tjusiga smycken!

Du har väl inte missat Cocoos urfina nyheter? Klicka på bannern till höger för att ta en titt på hela sortimentet.


Här är några finfina saker som gärna skulle få bo i mitt smyckeskrin:



xoxo,
Linda

Onsdag.

Jag avskyr när jag vaknar i samma ögonblick som jag borde sitta på bussen på väg till skolan. Och när jag inte har en chans att ta en senare buss för att det bara går en härifrån den lilla hålan jag bor i.

Men jag har fått gjort lite engelskaläxa och så har jag spelat gitarr och druckit te. Och tittat på "The Birds" av Alfred Hitchcock. Den var... ehumn... Intressant?

xoxo,
Linda

lördag 6 december 2008

What are you doing here, honey? You're not even old enough to know how bad life gets.


Om du inte redan har sett "The Virgin Suicides" så tycker jag att du ska göra det. Har du sett den så se den igen.

Det är en vacker historia om fem mystiska systrar och deras tragiska öde. Och om de pojkar som dyrkade dem och som 20 år senare fortfarande försöker lösa deras mysterium.
Rollerna spelas av blandandra underbara Kirsten Dunst och Josh Hartnett. Ta en titt på trailern här nedanför:

xoxo,
Linda

torsdag 4 december 2008

Suspended like spirits over speeding cars


Jag är så trött på det mesta nu. Det är bara samma saker hela tiden. Upprepning på upprepning. Varje morgon är det samma långa bussfärd till skolan. Och samma outhärdligt långa bussfärd hem igen.
Vid varje vägskäl hoppas jag för mig själv att bussen ska svänga åt ett håll den inte brukar. Att något ska avika från det normala. Vad som helst.

Jag vill bort, så himla långt bort. Nu. Jag klarar inte av kalla, mörka, dystra Sverige mycket länge till.
Inte alla krav och evighetslånga tråkiga helger med inget att göra. Känslan av att allt kommer förbli såhär för alltid och att ingenting leder någonstans. Och jag kan inte ändra på det.

Den 23:e December åker vi till Egypten och stannar över jul och nyår. Jag längtar så att jag håller på att gå i bitar. Det är det enda som känns riktigt viktigt just nu. Att jag äntligen kommer härifrån.
Bort från den här hålan och få glömma en del saker som jag inte vill minnas. Slappna av och försöka ladda upp med tillräckligt med energi att återuppladda min sedan länge slutkörda viljestyrka.

Varför kan inte allt bara kännas såhär?




Låten heter "Soco Amaretto Lime" och är av Brand New. Den den får mig att tänka på perioder i mitt sjuttonåriga liv som jag saknar. Och personerna som försvann med dem. Kanske är det egentligen bara känslan som jag saknar. Jag vet inte.
Jag vet ingenting längre.

xoxo,
Linda