tisdag 29 juni 2010

good morning sunshine. the earth says hello!

Jag vaknade för en halvtimme sedan. Har varit i affären och köpt vanilj-te och honung för min krassliga hals. Nu ska jag äta frukost på min mammas balkong och lite senare ska jag jobba. Vi hörs senare!

I'm not telling you to smile, but don't be down.

måndag 28 juni 2010

“Ice cream is exquisite. What a pity it isn't illegal." - Voltaire

Trots det strålande vädret har jag spenderat större delen av dagen inomhus. Jag jobbade nämligen. Därför har min dag mest bestått utav att sälja glass. (Smakerna chokladbrownie och hallonsorbet är det som folk köper mest av, om ni undrar.)
Vad har ni gjort?

söndag 27 juni 2010

kaleidoscope

give it to me.

En blommig skönhet från indiska som mer än gärna skulle få bli min.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

lördag 26 juni 2010

Dom säger det är fel på hjärtat men ingenting har någonsin slagit så hårda slag

Idag har jag varit så himla effektiv. Jag fick för mig att rensa ut min lägenhet på allting som jag faktiskt inte behöver men som ändå liggar och skräpar. Sagt och gjort, nu har jag rivit ut nästan varenda skåp, garderob och låda. Rensat och sorterat.
Det är inte klokt hur mycket saker man kan samla på sig. Jag ska försöka lära mig hur det fungerar att sälja på tradera, så kan jag kanske tjäna en liten slant på det med.

midsommarkvällen

Jag och mamma blev bjudna hem till några vänner för att grilla. Så jag slapp i alla fall sitta och uggla här hemma hela midsommarafton. När vi skulle åka hem hände något väldigt jobbigt.
Jag tappade rösten och jag har fortfarande inte fått tillbaka den. Om jag försöker prata så får jag inte ens fram ett litet pip. Det börjar bli riktigt frustrerande. Plötsligt förstår jag hur Ariel kände sig när Ursula hade tagit hennes röst. Det är så svårt att göra sig förstådd när man inte kan prata!

fredag 25 juni 2010

trampdynor

och jag har inte ens jordgubbar.

(Nu tänker jag vara lite gnällig och deppig. Bara så ni vet.)
Det är alltså midsommarafton idag? Tss! Det tror jag inte. I så fall skulle jag ju inte sitta här hela dagen och vara ensam och uttråkad.
Alla har något trevligt planerat idag, men inte jag. För jag blev ju sjuk och eftersom jag inte visste om jag skulle hinna bli frisk så gick möjligheterna till planering upp i rök. Så jag kommer spendera dagen med att göra precis ingenting. Vilket jag inte uppskattar.
Dessutom har jag inte ens jordgubbar. Jag känner mig tragisk.

♥ inspiration

torsdag 24 juni 2010

god morgon god morgon!


Jag mår mycket bättre idag! Det beror säkert på alla "krya på dig" som jag har fått. Tack fina ni!
Jag har nyss ätit frukost och ska duscha nu, vid tvåtiden ska jag jobba några timmar.
Vad gör ni idag?

onsdag 23 juni 2010

sommardrömmar

foto: Clara

Jag vill sitta på en filt i gräset, skratta, äta jordgubbar och prata om allt och ingenting tills solen går ner. Jag vill hoppa från bryggan och fortsätta bada trots att det egentligen är alldeles för kallt. vill klaga över att mitt hår har blivit blekt av solen. dansa till det blir morgon. gå barfota. plocka blommor. grilla. fynda på loppisar. läsa tusen böcker. lyssna på regnet. åka berg-o-dalbana. kramas. fota. ge mig ut på äventyr.

istället sitter jag här och är fortfarande sjuk, det känns inte riktigt okej.

jag saknar mina raringar...


...jättemycket. Som tur är så är en klassfest planerad lite längre fram. Thank goodness!

tisdag 22 juni 2010

att göra när man är sjuk:

se på massor av filmer...... och dricka kopiösa mängder te.

måndag 21 juni 2010

hej

Jag är sjuk och spenderar dagen på soffan där jag tänker titta på Notting Hill, Vänner och Skins och försöka sova bort min feber.
Hoppas eran dag är bättre än min. Hej då så länge.

söndag 20 juni 2010

ett överraskningskalas och en potatisfestival

Igår begav jag mig tillsammans med släkten till Alingsås. Där skulle vi överraska mina kusiners pappa Sverre som fyllde sextio.
På vägen dit stannade vi för att köpa godis. Mums! (Jag kommer dock behöva hjälp från Clara med att äta upp det. Glöm inte det raring!)Väl framme väntade vi in alla gäster innan det var dags för själva födelsedagsbarnet att bli ditlurad av sin son, min kusin Mikael, och hans flickvän. Sverre trodde att han skulle hjälpa dem att bära möbler. Men icke!Istället möttes han av hela tjocka släkten. Gissa om han blev förvånad!När vi hade ätit tårta och druckit kaffe och själva kalaset var slut gick vi in mot stan där potatisfestivalen ägde rum.Mikael och Lina var så söta så jag var tvungen att smygfota dem litegrann.En dag ska jag bo i ett hus med torn! Sådana finns det för övrigt gott om i Alingsås. Det tycker jag om!Man kunde leka på vattnet i uppblåsbara bollar. Som en blandning av en hamsterleksak och galen japansk tv-show.Jag vann en liten gul katt!Batman såklart.Hästkaruseller är bland det finaste med tivolin.Brända mandlar är ett måste!Genom bilrutan såg vi en regnbåge på vägen hem. En perfekt avslutning på en fin dag!