lördag 31 juli 2010

tonight's gonna be a good night

såhär ser jag ut ikväll, ska strax bege mig hem till Agnes för att festa lite med mina raringar Es3.

fredag 30 juli 2010

Help! I need somebody.


torsdag 29 juli 2010

hejsan

Jag sitter här och dricker te och tittar på tv med kusinerna. Det skumma vädret får mig att vilja se nån bra deckare men jag har sett alla som finns hemma, får leta igenom filmhyllorna och se vad jag hittar.

Vad ska ni göra idag?

onsdag 28 juli 2010

beautiful.

Kvällens solnedgång var helt otroligt mäktig, titta bara vad vackert! Var tvungen att hämta kameran och knäppa några bilder.

This is how it works:

You're young until you're not, you love until you don't, you try until you can't, you laugh until you cry, you cry until you laugh and everyone must breathe until their dying breath.

tuesday night

kvällen har tillbringats med att spela spel och äta blåbärspaj. Vi spelade Så det kan låta, och mitt lag vann för vi fick nästan bara frågor om the Beatles.
Jag hann även med en springtur och lite Ben & Jerry's.

tisdag 27 juli 2010

my feet are buried in the sand and there's a breeze

Jag mamma och kusinerna spenderade förmiddagen nere vid sjön. Åt blåbärsmuffins vi bakade igår, fotade och satt i solen.

la photocabine

måndag 26 juli 2010

A forest bird never wants a cage

mina småkusiner kom hit idag och när vi gick en tur i skogen fotade de mig med min kamera.
Känning och skärp är second hand, skorna är h&m och rosetten är från monki.

So tell my love I'm leaving, I gotta find something to believe in.

söndag 25 juli 2010

baby bunny love

om en vecka flyttar den här lilla hårbollen hem till Clara. Hon heter Aurdrey och är något av det sötaste jag har sett.

lördag 24 juli 2010

Hush my darling, don't fear my darling, the lions sleeps tonight.

klockan åtta på morgonen satte jag och Clara oss på bussen till göteborg. till slut kom vi äntligen fram till vårat mål, Egg & Milk där vi skulle äta brunch. det är superfint där, ser precis u som en amerikansk diner. jag åt pancakes med maple syrup och en milkshake med chokladsmak. Claras var rosa och smakade hallon. Vi åkte till Nodstan och tittade i affärer. Som H&M och Beyond Retro. vi såg indianer som spelade vacker musik. efter shoppingen gick vi på Hasselblad Centers fotoutställning på konstmuseet.det fanns så många fina foton att man inte visste var man skull titta. men denna var nog min favorit. strax efter klockan fem lämnade vi götet och begav oss istället till Borås ikväll igen.massa människor på avslutningsmöte. När vi åkte hem hade det redan blivit mörkt ute.

fredagen

Clara och hennes familj plockade upp min på vägen till Borås tidigare på dagen. De skulle på OAS som är en kristen konferans och jag följde med. Jag, Clara och hennes bror Elias gick till Expresso House och köpte kaffe. Frapino och Manhattan brownie. Vi träffade på Rikard och Gabriel. Sedan begav vi oss till konferensenskvällsmöte. När det var slut gick vi till det så kallade kalastältet och lyssnade på är Claras kusiner, Rikard och Gabriel spelade afrikansk musik. Det var himla svängit och i slutet dansade alla. Fint! Trots att jag den mesta av tiden kände mig som den enda "mugglaren" i rummet så hade jag en väldigt fin och trevlig kväll. Dessutom träffade jag massa unerbara människor som jag inte träffat på ett tag.