söndag 26 februari 2012

8

I början av veckan var jag sjuk och låg i sängen i tre dagar. Sov mest men hann med att se på massa film och hälla i mig te. Över helgen åkte jag hem till Tim. Vi fikade, tittade i affärer och festade.

fint.

IMG_4282IMG_4287
Min iphone är numera prydd med ett fint skin från Society6.

lördag 25 februari 2012

for the sun

IMG_4325IMG_4203IMG_4130IMG_4124IMG_4264
Om inte våren kommer snart så går jag sönder. Har fyllt mitt hem med blommor bara för få rätta känslan i alla fall. Överallt har jag placerat ut påskliljor och tulpaner.

fredag 24 februari 2012

You'll be happy and wholesome again. When the city clears and sun ascends .



Det är fredag! Det firar vi med att titta på en massa fint tycker jag.

torsdag 23 februari 2012

om trevande händer och rusande puls och vad som blev kvar.

En trevande hand under en tjock filt snuddar vid handleden. Kanske var det bara ett misstag. Försöker andas normalt men hittar inte rytmen längre. Låtsas som det regnar. Elektricitet mot huden, pulsen i hundratio och de främmande fingrarna smeker sakta mina. Definitivt inget misstag. Vågar inte möta med blicken, än mindre slita den från tv-skärmen. Allt kanske rasar då. Som att vakna ur en dröm. Fäster den rakt fram och försöker fokusera på filmen men kan inte för allt i världen förstå vad den handlar om. Om någon frågar mig nu skulle jag inte ha en aning. Handen i min är varm och dess fingrar har flätats samman med mina. Jag vet inte alls vad det här betyder. Allt ledsamt suddas bort. Byts ut av ett oväntat bubblande lyckorus. De andra i rummet har ingen aning. Bara det får mig att le i smyg.
Efter vad som kan ha varit tre sekunder eller en hel evighet rullar eftertexterna. Rädslan över vad som ska hända nu ger sig till känna någonstans i magtrakten. Som en sorts svindel. Hisnande och skrämmande. Detta kan vara början på något fint. Förhoppningar insvepta i något varmt och mjukt.

Ljusen tänds. Blinkar till som i slow motion. Min hand är tom. Folk pratar om att det börjar bli dags att dra sig hemåt och så blir det. Alla vinkar hejdå. Kramas och skrattar. Men inte vi. Tittar ner i golvet båda två. För vi är ingenting och det som nyss hände var ingenting.Mina händer är tomma och det känns lika tomt inuti. Plötsligt har den här kvällen aldrig ägt rum.

dagens charmigaste knasigaste låt:

onsdag 22 februari 2012

If I woke up in the mornin' and the world was back to front. There was sunshine in the evenin' and the moon came out for lunch.

IMG_3907IMG_3903IMG_3894
I fredags matchade jag min nyaste favoritkjol från h&m med en lavendelblå tröja från samma ställe. Ringarna kommer också därifrån. Fint med en liten miniatyrskog på fingrarna tycker jag.

söndag 19 februari 2012

Vecka sju.

Denna veckan har jag jobbat (såklart), tränat massor, använt min nya favoritkjol nästan hela tiden, druckit smoothies till frukost, köpt en fin print och till slut hoppat på en buss och åkt hem till min fina mamma. Bi åkte till Ullared, åt årets första semlor och köpte lite fina saker.