måndag 27 oktober 2014

Hoppas att hösten flyter på för er. Att vinden blåser er i ryggen och inte i ansiktet. - Håkan Hellström ❤



två bilder från min instagram (rosettflicka) de senaste dagarna.
det är verkligen höst nu. på riktigt. det är mörkt när jag stiger upp för att åka till skolan och det blir snabbt mörkt efter att jag kommer hem. så himla trist. hösten är ju inte direkt min favoritårstid. kan börja gråta när jag tänker på att det är så väldigt många vintermånader kvar tills det är vår igen. men vi får hålla ut!
tills dess gömmer jag mig under filtar, dricker te och ser på så mycket film jag bara kan. och en del kaffe också, blir så trött av hösten. Försöker fylla upp min kalender med så mycket roligt som möjligt. Nästa helg åker jag till exempel till Stockholm för att gå på Comic Con med fina poddkollegor. Sånt är bra!

För övrigt måste jag bli bättre på att dokumentera och fota med min riktiga kamera. Använder den ju mest uppställd på ett stativ till mina vloggar. Och när jag väl är ute på grejer så blir det ju att jag vloggar med lillkameran och knäpper några instagrambilder. Skärpning!

Nu måste jag iaf försöka sova. Det är sent och jag har haft en himla förmåga att försova mig det senaste. Säkert också hösttrötthetens fel.
Natti! 

Chokladfestival och skräckafton ♥


I helgen besökte jag Göteborgs Choklad- och lakritsfestival, var på skräckafton och filmade en spännande (men vidrig) collab.

tisdag 21 oktober 2014

Frågestund!

söndag 12 oktober 2014

ta mitt skimmer, för jag brinner

IMG_3187
IMG_3207
dessa bilder låg helt bortglömda på min dator. de är från första dagen i skolan nu i augusti. peter pan-krage, kamera halsband och vippig kjol. plus bollar i håret. har haft den frisyren nästan varje dag sedan dess. för er som vill se en tutorial finns det en här.
puss

fredag 10 oktober 2014

friday night

IMG_3523
Detta åt jag till kvällsmat: mackor med nutella och banan. mums!
Jag har varit sjuk i två veckor ungefär men vilade inte riktigt eftersom jag åkte till Stockholm förra helgen och sedan direkt var tillbaka i skolan, men nu har jag faktiskt varit hemma ett par dagar och tagit det lugnt. Ikväll har jag till exempel bara tittat på youtubeklipp tillsammans med Erik och Clementine. (Kan rekommendera detta! Dör söthetsdöden.) Men ja, soffhäng! Precis vad jag känner att jag orkar just nu.
Hoppas ni har en fin fredagskväll!

måndag 6 oktober 2014

Splay Day, sockerkickar och segways

splayday3
I helgen var jag i Stockholm. Det var Splay Day på lördagen, vilket innebar ett tillfälle att hänga med fina youtube-kompisar, något jag inte tackar nej till. Alltså satte jag mig på en buss och åkte dit. Rekommenderar för övrigt inte så långa bussresor. En bli superstel i kroppen och extremt uttråkad trots bra film på datorn. Särskilt när buss chauffören spelar rix fm på så hög volym att det överröstar cirka allt annat ljud, som från till exempel filmen en tittar på.

Hur som helst, eventet ägde rum på ett ställe som hette Skyddsrummet och därinne blev vi först bjudna på popcorn och mingel innan det var dags för viktiga paneldiskussioner. Sen öppnades dörrarna till "det magiska aktivitetrummet" och då hände det miljoner saker på en gång. Det fanns godis och glass i överflöd vilket resulterade i sockerkickade youtubers = segway-race, tv-spelande (OCULUS RIFT!! Så himla ball!), ballongtjuvande och att försöka tränga in så många personer som möjligt i en liten liten fotoautomat. Himla fint!
lml
När allt var slut och vi fått fullsmockade goodiebags kom jag på att ta lite selfies med folk också. Här är Linnea och Maria.
lindlflippuu
Och så träffade jag min kära podcastkollega Filip också. Lite märkligt att prata med varandra på riktigt och inte genom skype. Det händer ju inte särskilt ofta. (Förresten, Hey! Vi har en podcast! är nominerade till svenska podradiopriset. Rösta här!)

Självklart vloggade jag under hela dagen och videon kan ni titta på här:

Det är alltid så himla roligt att träffa alla och jag börjar sakna dem ungefär en sekund efter att vi sagt hejdå.