söndag 21 februari 2016

såhär var min helg

Untitled
FREDAG: slutade tidigt precis som jag brukar och passade på att strosa runt i butiker i jakt på något fint. hittade tyvärr ingenting som föll mig i smaken så det slutade med att jag köpte en bukett tulpaner och åkte hem. sally tyckte blommorna var spännande och ville äta dem.
senare på kvällen skulle jag möta up en kompis som flyttat till stan (YES!! så fint att ha kompisar nära) och innan dess tog jag ett bad med en bubble bar från lush (tips tips, väldigt värt köp! de räcker hur länge som helst till skillnad från badbomberna som bara räcker till ett bad) drack en cider och lyssnade på podcast och hade det allmänt härligt pga friday

Untitled
LÖRDAG: dagen började i slöhetens tecken med soffhäng framför himym på netflix men sen åkte jag och max in till stan. vi mötte upp hans jobbarkompis anna på järntorget och begav oss sen till yammy kitchen. jag åt superdupergoda vegetariska nudlar och drack koreansk öl.
vi var där och åt förra helgen också tillsammans med max föräldrar och då testade jag kimchi.

Untitled
när maten var uppäten och vi var mätta och belåtna lämnade vi restaurangen och gick ett par meter rakt över gatan till street life. där serverar de svingoda frozen daiquiris. som en vuxenslushie typ. GENIALT!

Untitled
vid niosnåret sa vi hej då och promenerade bort till sticky fingers där erik hassle spelade. det var så så så bra! efter spelningen fortsatte vi natten på andra lång.

Untitled
SÖNDAG: vaknade vid nio och åkte till affären för att köpa frukostingredienser. hemma satte jag ihop en himla bloggvänlig frukost bestående av toast med avokado och ägg och babyspenat till det. resten av dagen spenderades i soffan med katter och serier.

det var min helg. klart slut!