måndag 12 september 2016

mitt liv i mobilbilder

everything nice
för ett par veckor sedan införskaffade jag en ny t-shirt med ypperligt budskap. gillar den supermycket!!

kanelbullaroqi
samma dag som de tidigare bilderna togs ägnade jag åt att baka kanelbullar helt själv för första gången i mitt liv. blev mycket nöjd även om inte alla bullar blev superfina att titta på. men aja, viktigast är ju att de är goda.
avnjöt en (eller kanske fem) i soffan framför ett avsnitt av qi.

aw
på måndagen jobbade jag och när vi stängde för dagen blev det spontan aw tillsammans med min kollega amanda. drack mojitos och diskuterade creepypodden bland annat. mycket fint!

goldandsushi
för rätt många månader sedan klickade jag hem en liten septumring från ebay men tappade bort den innan jag hann använda den, hur som helst så dök den upp igen så jag bytte. omväxling är ju kul! gillar att den är så diskret men ändå pretty. är för övrigt på jakt efter fina septumsmycken som inte kostar en miljard, så om ni har tips får ni gärna skriva en kommentar eller skicka en brevduva.

bild numero 2 är från när jag o max inte orkade laga middag och istället köpte sushi som vi åt samtidigt som vi plöjde igenom ett antal avsnitt av marcella. rekommenderas starkt! både sushin och serien.

satvssun
här har vi en bild från en lördag och en bild från en söndag. härlig kontrast tycker jag.

netflix&cat
vi tittade på mer marcella och jag försökte förbereda mig mentalt inför hösten genom att få igång lite levande ljus-pepp.

till höger är sallys nya favoritställe. hon har aldrig viljat vara där förut men helt plötsligt bor hon där inne. katter är knasiga.

wknd
denna helgen bjöd på festligheter i form av personalgalej med middag och shuffleboard på fredagen och ölhäng med fina kompisar på lördagen.

sunday
och till sist har vi min söndag som spenderades med i soffan med clementine i knät och senare i ett supergrönt bad.