måndag 6 oktober 2014

Splay Day, sockerkickar och segways

splayday3
I helgen var jag i Stockholm. Det var Splay Day på lördagen, vilket innebar ett tillfälle att hänga med fina youtube-kompisar, något jag inte tackar nej till. Alltså satte jag mig på en buss och åkte dit. Rekommenderar för övrigt inte så långa bussresor. En bli superstel i kroppen och extremt uttråkad trots bra film på datorn. Särskilt när buss chauffören spelar rix fm på så hög volym att det överröstar cirka allt annat ljud, som från till exempel filmen en tittar på.

Hur som helst, eventet ägde rum på ett ställe som hette Skyddsrummet och därinne blev vi först bjudna på popcorn och mingel innan det var dags för viktiga paneldiskussioner. Sen öppnades dörrarna till "det magiska aktivitetrummet" och då hände det miljoner saker på en gång. Det fanns godis och glass i överflöd vilket resulterade i sockerkickade youtubers = segway-race, tv-spelande (OCULUS RIFT!! Så himla ball!), ballongtjuvande och att försöka tränga in så många personer som möjligt i en liten liten fotoautomat. Himla fint!
lml
När allt var slut och vi fått fullsmockade goodiebags kom jag på att ta lite selfies med folk också. Här är Linnea och Maria.
lindlflippuu
Och så träffade jag min kära podcastkollega Filip också. Lite märkligt att prata med varandra på riktigt och inte genom skype. Det händer ju inte särskilt ofta. (Förresten, Hey! Vi har en podcast! är nominerade till svenska podradiopriset. Rösta här!)

Självklart vloggade jag under hela dagen och videon kan ni titta på här:

Det är alltid så himla roligt att träffa alla och jag börjar sakna dem ungefär en sekund efter att vi sagt hejdå.

0 kommentarer :