måndag 22 augusti 2016

augusti (this far)

HEJSAN!! ännu en evighet har gått sen jag sist uppdaterade någonting. det beror till hälften på att jag mest jobbar hela tiden och till hälften på att jag varit så dålig på att fota när något värt att fotas händer. hursomhaver så tänkte jag visa lite vad jag haft för mig hittills i augusti. (och sen ska jag bli bättre på att dokumentera grejer med RIKTIG KAMERA och inte min gamla trötta iphone 4 så håll ut!)

aug1
jag har typ börjat samla på kaktusar det senaste halvåret och här ser vi det senaste tillskottet i familjen. inköpt på lidl av alla ställen och mycket fluffig och gullig för att vara kaktus. tycker att den ser lite ut som en liten gubbe.
på bilden tull höger ser vi mig en av de få gånger denna månaden då jag sminkat mig. kände mig fin och hade gjort inbakade flätor på sidorna för att få bort håret från fejset. linnet fick jag av min mamma sist hon var och hälsade på och det är mitt nya favoritplagg.

aug2
badkaret är min bästa kompis. särskilt när jag jobbat utomhus i regn och rusk en hel dag. då finns det liksom inget bättre än att tappa upp ett bad och ligga där och titta på ett eller tre avsnitt av bob's burgers (som jag blivit helt besatt av på sista tiden. så så så bra serie på alla vis! tina är min nya förebild!!)
här använde jag en av badbomberna jag fick när jag fyllde år. denna heter the experimenter, doftar fantastiskt och blir som ni ser helt magisk i badkaret. som att bada i en magisk glittergalax från nån anime ungefär.

aug3
en annan godbit från lush som jag använde till nästa bad är bubblebiten big bang som gjorde badet superblått och matchade min tekopp perfekt. dricker alltid te när jag jag badar förresten. det ökar myskänslan med massa procent.

aug4
en sak jag gjort i augusti som inte varit jobb var att gå på provfilmning för en reklamfilm. blev hipp som happ kontaktad av ett castingbolag som sökte nån som kunde spela fotograf och några dagar senare var det dags. fick inte rollen men det är så himla nyttigt att göra grejer som en tycker är lite läskigt. "magic happens outside your comfort zone" osv men att utmana sig själv gör att en vågar lite mer hela tiden och en växer.
(ser ni förresten att jaga nästan är blond här? orkade verkligen inte färga håret där ett tag)

aug5
längsta ledigheten i augusti var en fyradagarshelg som sedan blev tre dagar eftersom jag hoppade in och jobbade under torsdagen ändå. firade sen med att färga håret och dricka matchande rosa drink. sen mötte jag upp max som hände med kompisar och sen gick vi två till jazzhuset där hans syster + kompis spelade skivor.

Untitled
dagen efter träffade jag min kompis anton som var i stan för att gå på way out west. vi hade inte träffats på superduperlänge så hade massor att prata om. vi långlunch på supersushi, sen visade jag honom min favoritloppis och så avslutade vi med fika.

aug7
till vänster är jag snygg i keps när vi firade max födelsedag och även här dricker jag den rosa drinken som jag hittade inspiration till i detta inlägget på lovisas blogg.
till höger har vi synen jag möttes av när jag skulle ta en dusch en dag. sally hade redan ockuperat badkaret tyvärr och då är det ju bara att vänta för katter har ju förtur pga söta liksom.

aug6
dessa två bilder får förklara hur trött jag känt mig på sistone. till vänster jag som precis vaknat upp efter en tupplur och till höger mina gosisar.

aug8
när jag letade fram bilderna till detta inlägg försökte jag komma på vad jag gjort de senaste dagarna men kom inte ihåg alls. sen insåg jag att jag ju faktiskt bara jobbat senaste veckan. därför avslutar vi med två jobbrelaterade bilder.

PUSS!

0 kommentarer :