onsdag 24 mars 2010

v

Vet ni? Jag brukar fortfarande trampa på v-brunnar nästan varje gång jag ser en. När jag var liten brukade vi säga att det betydde "varm kärlek" om man gjorde det. Och det vore ju väldigt dumt att riskera något.
Än så länge har jag inga bevis på att det funkar, för jag har ju inte träffat på den där drömprinsen ännu trots oräkneliga trampningar på v-brunnar runt om i landet. Egentligen kanske det bara är himla fånigt av mig men det det struntar jag faktiskt i.

10 kommentarer :

Candy sa...

Jag trampar också på V-brunnar. Trampar dock på A-brunnar också. Det är ett av mina tvång och kan vara väldigt jobbigt ibland, tar så jävla lång tid att komma fram dit jag ska. =S Men det har börjat bli bättre! Nu är det mer nästan jämt istället för jämt. =)

Erica sa...

Jag är också fast i den där med brunnar. K och V är bra, A är dåligt, trampar man på en sådan får man inte prata förrän någon har knackat en i ryggen tre gånger. Fast jag brukar knacka på min egen rygg... Blöta Tele-brunnar ger högre telefonräkningar men torra är OK. ;)

Anonym sa...

V-brunnarna funkade för mig så nu behöver jag inte skutta runt på gatan längre.

vad kul att du kämpar på med gitarren. Jag började också hemma i sovrummet och jag blev så peppad att jag valde att gå på estetiska linjen musik för att få fortsätta spela. Tjihoo!

Ellen (ellerenellen.blogg.se) sa...

Jag kan inte annat än att instämma :)

Kram!

AMANDA sa...

Hej!
Har precis lagt in ett inlägg på min blogg om en kille i min klass som klädde ut sig som "Påskkärrning" Kolla gärna in det.. Haha! Så sött!
Visst är bilden kul? ;)
Kramar!!
/Amanda

nellie sa...

svar: tack så hemskt mycket ! :)

Nora sa...

man tackar och bugar! tackack!

Sofia i London sa...

jag brukade trampa på K-brunnar för kärlek! och från fucking åmål fick jag idén att akta mig från A-brunnar eftersom det betydde analsex haha

Sonia sa...

re: Hej!I was in Paris two years ago, but I was very tired and I couldn't enjoy it... I want to go again! Paris is so beautiful!

lovisa/polichinelle sa...

varm kärlek, så fint. vi sa alltid vänskap. och K-brunnarna var kärlek. men A, de skulle man akta sig för, oj oj oj. gick man på en så var det tre knack i ryggen som gällde, annars var det KÖRT! (nästan)