lördag 5 juni 2010

picknick!

Jag, Clara, Hanna och Anna bestämde oss för att ha picknick hemma hos Clara igår. Vi slappade på en äng, åt jordgubbar, drack te och hallon/persiko-cider, lyssnade på musik och pratade om allt och lite till. Det behövdes efter att ha dansat hela natten då det var bal i torsdags. De bilderna kommer förresten upp snart snart.

8 kommentarer :

amanda löwenberg sa...

Åh så fina bilder, så sommrigt! Fin klänning har du också!

Lisa sa...

vill också ha picknick snart! mysigt med picknick och så fin du är som vanligt. underbara bilder!

clara serholt sa...

yay! fina vänner och fin dag!

linnea sa...

söta bilder :D

Erica sa...

Oh himmel vad jag tycker om din klänning. För det är väl en klänning? Ett utav dina Thailandinköp månne?

Lisen Elisabeth sa...

Gud vad mysigt det ser ut!

Sofia in London sa...

supermys! picknick 4tw! xx

Gabriella Sjödin sa...

Du har väl inte missat SM i Picknick?

Vi ser att du är en person som gillar sommaren och picknick och tror därför att det här skulle kunna vara en perfekt tävling för dig. Se mer information från pressmeddelandet nedan.

Gabriella Sjödin, Star PR


PRESSMEDDELANDE

Har du aldrig vunnit SM? Nu har du chansen
Den 11 juni går startskottet för SM i picknick, som arrangeras av GoGreen. Allt som behövs är att man delar med sig av sitt smultronställe och ett gott tips för picknickkorgen. Svenska folket kommer att rösta fram 21 länsvinnare, och en av dessa kommer att utses som SM-vinnare. Inte bara äran står på spel utan även en inspirerande matresa för två i Europa.

Picknick betyder att äta utomhus, oftast på ett enkelt och okomplicerat sätt tillsammans med goda vänner och familj. För många är picknick en frihetskänsla och maten smakar ännu bättre då den intas halvliggande på en filt i det gröna. Från den 11 juni arrangerar GoGreen SM i picknick. Tävlingen pågår till och med den 30 augusti.

– Vi vill inspirera människor att njuta av god och hälsosam mat tillsammans med dem man tycker om på ett naturligt och enkelt sätt. För mig finns det inget bättre än att ta tillfället i akt och njuta av en solig kväll eller en ledig helgdag med en picknick, säger Ankan Lindén, kock hos GoGreen och ordförande för den jury som utser vinnaren.


Tävlingen går till som följer:

1. Den som vill delta laddar upp bild på sin favoritplats, döper platsen och tipsar om något att bjuda på* under sin picknick på www.gogreen.se/picknicksm.
2. Svenska folket röstar på den plats som de tycker är bästa picknickplatsen, så tipsa gärna vänner och familj om att rösta på dig. De platser som har flest röster i respektive län den 30 augusti 2010 vinner länsmästerskapen och går vidare till finalen.
3. En jury med kocken Anders (Ankan) Lindén i spetsen utser en vinnare i SM i Picknick. Det som bedöms är plats och picknicktips.
4. Vinnaren presenteras på ett event i Stockholm den 11 september och får då, förutom äran ta emot en check som ger vinnaren möjlighet att uppleva matkulturen på nära håll i ett valfritt land i Europa.

För att följa tävlingen, rösta och få mer information om tävlingsregler, se www.gogreen.se/picknicksm

* Du behöver inte vara kock för att göra detta, välj bara din favoritprodukt från GoGreens Ready to Serve sortiment och tipsa vad den passar med, som GoGreen Salsa Mediterranean på en baguette med färska grönsaker.

För mer information:
Om GoGreen: Victoria Bätz, Nordic Brand Manager GoGreen, e-post: victoria.batz@lantmannen.com,
mobil: +46 709 27 87 75
Om tävlingen: Linda Bühlmann, Star PR, e-post: linda.buhlmann@starpr.se: 08-545 29 860,
mobil: 070-790 58 88